Vartaş Elazığspor Kulüp Başkanlığı'na Sedat Karataş seçildi

Güncelleme Tarihi:

Vartaş Elazığspor Kulüp Başkanlığına Sedat Karataş seçildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 22:02

Vartaş Elazığspor Kulüp Başkanlığı'na Sedat Karataş seçildi

Haberin Devamı

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, (DHA)- ELAZIĞ'da geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için bugün yapılan ve gergin geçen Vartaş Elazığspor kongresinde Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş, yeni başkanı seçildi.
Bugün Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen Vartaş Elazığspor kongresinde zaman zaman sert tartışlar yaşandı. Kongre delegesi olan Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca konuşma yapmak için kürsüye çıktığı sırada gerginlik başladı. Kulüp başkan adayı Sedat Karataş ve yakınlarının kürsüye yürümesiyle ortalık bir anda karıştı. Çevik kuvvet ekipleri salona girmesi, olası bir kavgayı önledi.
Tartışma ve yaşanan arbededen sonra salondaki gerginlik aralıklarla sürerken salon dışına çıkan Nafiz Koca, burada bir grubun saldırısına uğradı. Koca'nın çeşitli yerlerinden yaralanmasına neden olan saldırıyı polis, biber gazı sıkarak önlemeye çalıştı. Yaşanan olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişi, ifadelerinin alınması için karakola götürüldü.
Yapılan seçimde Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş'ın listesi 101 oy alırken, Sabahattin Devecioğlu 52 oy aldı. Sedat Karataş Vartaş Elazığspor'un yeni başkanı seçildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!