Varlık’ta ‘ölüm’ isyanı

Güncelleme Tarihi:

Varlık’ta ‘ölüm’ isyanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 09:25

Varlık Mahallesi, Tanzimat Caddesi’nde belediyenin dağıttığı kömürü evine taşıyan 54 yaşındaki Hanım Efe (54), 06 GH 047 plakalı aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Efe’nin komşuları, yolu trafiğe kapattı. Öfkeli kalabalığa polis müdahale etti.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, tek başına yaşayan Hanım Efe’nin Tanzimat Caddesi üzerindeki evinin önüne yardım kömürü bıraktı. Kömürü almak için caddeye çıkan yaşlı kadına, Etlik istikametinde seyreden ve süratli olduğu iddia edilen 06 GH 047 plakalı araç çarptı. Kazanın etkisiyle yaşlı kadın olay yerinde can verirken otomobil de takla attı.

KOMŞULARI YOLU KAPATTI

Efe’nin kaldırımsız, kasissiz ve sinyalizasyonsuz yol nedeniyle öldüğünü savunan mahalleli, yolu trafiğe kapattı. Yaklaşık yarım saat boyunca araç geçişine izin vermeyen öfekli kalabalığa polis müdahale etti. Komşularının ölümünden yetkilileri sorumlu tutan mahalleli, “Kaldırımımız yok. Altı ay içinde 6’ncı kaza. Sinyalizasyon, kasis ya da uyarı levhası olmadığı için araçlar hızlı geçiyor. Biz de kaldırım olmadığı için yoldan yürümek zorundayız. Hergün ölümle burun buruna geliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!