Varis nedir, nasıl oluşur, nasıl giderilir?

Güncelleme Tarihi:

Varis nedir, nasıl oluşur, nasıl giderilir
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 10, 2010 17:51

Varisten kurtulmanın kolay yolu!

Haberin Devamı

Varis hastalığı bacaklardaki damarların belirginleşip, zamanla morarmasıdır. Bu durumun asıl nedeni bacaklardaki damarların kirli kanı akciğerlere taşıma görevini yerine getirememesidir.

Varis belirtileri kılcal damarların belirginleşmesi, kan toplamış gibi bir görüntü oluşması ve zaman zaman ağrımasıdır. Bunun sonucu olarak da bacaklarda mavi hatta zaman zaman koyu mor kan toplamış gibi bir görüntü oluşur. Bazı bölgelerde damarlar deri altından şişer, sonuç olarak varisli damarlar oluşur.

Varis problemi daha çok bayanlarda görülür, yer çekiminin etkisi ile de en çok bacaklarda oluşur. Uzun süre ayakta durmayı gerektiren meslekler, hamilelik döneminde oluşan dolaşım bozuklukları, kilo problemi, genetik faktörler gibi sebeplerle varis riski ikiye katlanır.

Haberin Devamı

Varis giderici krem hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Varis bacaklarda aÄŸrı, zaman zaman da uyuÅŸmaya sebep olabilir. Bacaklardaki kötü görüntüsü yüzünden çoÄŸu bayan etek ve mini elbise giymekten utanır.ÂVaris tedavisi için özellikle de büyük varislerde varis ameliyatı doktorlar için kesin çözümdür. Fakat çoÄŸumuz

/images/100/0x0/55ea769bf018fbb8f8819cc0
narkoz alıp, ameliyat sonrası da acı çekmek istemeyiz. Varis çorapları ise tedavide bir seçenek olmaya devam etmektedir. Ancak rahatsız edici, pratik olmayan bir çözümdür.

Artık ne yapacağınızı düşünmeyin... SALVOSANO Varis Kremi , varis problemine bitkisel çözüm sunuyor! SALVOSANO ile sadece 1 ayda varisin yarattığı tahribat en aza inecektir.

Bitkisel varis kremi kullanımı hakkında detaylı bilgi için tıklayın!Â

Yazın etek ve mini elbiselerden kendinizi mahrum etmeyin!

SALVOSANO Varis Kremi’nin tamamen doğal formülü deri altındaki varisten dolayı hasar görmüş bölgeye kadar ulaşır. Portakal, Biberiye, Papatya, Kekik ve Buğday yağlarının iyileştirici ve yenileyici özellikleri ile kısa sürede varisli bölgede gözle görülür fark yaratır. Düzenli kullanımda zamanla; varisli bölgenin rengi yavaş yavaş açılır ve damar şişlikleri azalır. Aynı zamanda içeriğindeki portakal yağıyla cildinizi yeniler ve selülit sorunu üzerinde de etkili olur.
3 saatte teslimat ve kapıda ödeme avantajını kaçırmayın. Tıklayın siparişinizi verin, kapınıza 3 saatte gelsin.

Haberin Devamı

3 saatte teslimat imkanı olan şehirleri ve uygun ödeme seçeneklerini öğrenmek için tıklayınız!

Daha detaylı bilgi için 7/24 aktif sipariş hattı 0 216 528 28 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!