Vanlı Atletlere Büyük Kulüplerden Teflif

Güncelleme Tarihi:

Vanlı Atletlere Büyük Kulüplerden Teflif
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 10:38

VANLI ATLETLER, GÖSTERDİKLERİ BAŞARI SONUCU BÜYÜK KULÜPLERDEN TEKLİ ALDILAR.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı atletizm takımı sporcularından Şeref Dirli ve Davut Karabulak’a farklı büyük kulüplerinden teklifler geliyor.
Uzun yıllardır Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Milli Atletizm Antrenörü Hüseyin Esen nezaretinde antrenmanlarını aksatmadan azimle sürdüren ve katıldıkları birçok yarışmalarda önemli başarılar elde ederek adlarından sıkça bahsettiren Vanlı atletizmcilerden Şeref Dirli ve Davut Karabulak’a birçok farklı kulüplerden transfer teklifleri geliyor. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, katıldıkları yarışmalarda birçok dereceler elde ederek kendilerini gururlandıran sporcuları başarılarından dolayı tebrik ettiğini belirterek, “Sporcularımıza 1. Lig kulüplerinden gelen teklifleri büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Sporcularımızın gidecekleri kulüplerde de başarılı olacaklarına inanıyorum. İsterdik ki sporcularımız ilimizdeki kulüplerinde kalıp yine ilimiz adına yarışmalara katılsınlar, ama sporcularımız gerek yerel yönetimlerden gerek ilimizin farklı kulüplerinden yaptığımız görüşmelere rağmen destek alamadıkları için böyle teklifleri de geri çeviremiyorlar. Sporcularımızdan Davut Karabulaken Türkiye Atletizm Federasyonumuz tarafından Aydın Kuşadası’nda yapılan Türkiye Kros Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olurken, bir diğer sporcumuz Şeref Dirli ise Fransa’da yapılan Akdeniz Şampiyonası’nda 10 bin metrede Akdeniz şampiyonu oldu. Sporcularımızdan ikisi 1.Lig kulüplerimizden teklif alarak bir kez daha göğsümüzü kabarttılar. Gençlerimizi olumsuzluklardan uzaklaştırıp atletizm gibi faydalı faaliyetlere yöneltmek için çaba gösterdiğimiz atletizm takımımızdan bundan sonrada memleketimize ve ülkemize başarılı sporcular kazandırmaya devam edeceğiz. Bu kardeşlerimiz bu başarıları sayesinde hem ilimizi sportif anlamda tanıtıyor hem de Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ve il genelinde spor yapan tüm sporsever gençlerimize örnek teşkil ediyorlar. Kendilerine bugüne kadar; Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ve teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonra profesyonel olarak 1. Lig’de devam edecekleri spor hayatlarına ve hayatlarının her aşamasında başarılarının devamını diliyorum ” diye konuştu.
Milli sporcular Şeref Dirli ve Davut Karabulak’ın antrenörü Hüseyin Esen ise, “Uzun yıllardır her yarışmaya birlikte çalıştığı ve birçok müsabakada ter döken sporcularının gurur verici dereceleri sonucu olarak bugün birçok büyük kulüpten teklifler alıyoruz. Şu an bir antrenörün yaşayacağı ve mutlu olacağı anlardan birini yaşamaktayım. Bizlere bu gururu yaşatan sporcularıma çok teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır her antrenmanda birlikte ter döktüğümüz sporcularıma bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyor, kendilerini bir kez daha kutluyorum. Bizleri her zaman destekleyen il müdürümüz Nevzat İnanç Beye, kendim ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum. Bugün bu teklifleri almamızı il müdürümüz ile paylaşıyoruz. İnşallah sporcularımızda il müdürümüze teşekkürlerini gidecekleri kulüplerde en güzel başarılara imza atarak göstereceklerdir” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!