Van’da şehit olan polis Hacı Ahmet Öztürk’ün 30 Eylül’de düğünü vardı

Güncelleme Tarihi:

Van’da şehit olan polis Hacı Ahmet Öztürk’ün 30 Eylül’de düğünü vardı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 11:28

VAN’da terör örgütü PKK’nın bomba yüklü aracı patlatması sonucu şehit düşen polis memuru 27 yaşındaki Hacı Ahmet Öztürk’ün Adana’daki baba evine ateş düştü. 30 Eylül’de yapılacak düğünlerine hazırlanan nişanlısı Sevilay Gündüz da acı haberi alınca gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

Merkez Seyhan İlçesi’ndeki Mithatpaşa Mahallesi’nde oturan Ahmet Öztürk’e, oğlu Hacı Ahmet Öztürk’ün şehit olduğu haberi, sağlık ekipleri eşliğinde polis yetkilileri tarafından verildi. Şehit haberinin duyulması üzerine yakınları ve komşuları bayrakla donatılan taziye evinde toplandı. Şehit polis memuru Hacı Ahmet Öztürk’ün 30 Eylül’de evleneceği nişanlısı Sevilay Gündüz, yakınlarının kolları arasında taziye evine geldi.

"SENİ O MEZARA TEK KOYMASINLAR"

Sinir krizi geçiren Gündüz, "Seni o mezara tek koymasınlar. Beni de yanına al. Beni neden bırakıp gittin" diye hıçkırıklara boğuldu.

Van’da şehit olan polis Hacı Ahmet Öztürk’ün 30 Eylül’de düğünü vardı
''BENİ ONUN KALBİNE GÖMÜN''

Haberin Devamı

Şehit polis memuru Hacı Ahmet Öztürk’ün cenazesi Van’da yapılan tören ardından Adana’ya getirildi. Merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi’ndeki baba evine son kez getirilen şehit Öztürk’ün cenazesi ’Hoş geldin damat’ diye bağıran yakınları tarafından karşılandı. Yakınlarının desteğiyle ayakta güçlükle duran Sevilay Gündüz de nişanlısını şapkasını başına takıp gözyaşı döktü.

Genç kız, "1 ay sonra evlenecektik. Her şeyim hazırdı. 1 ay diyorum size 1 ay. Benim hayallerimi çaldılar. Beni onun kalbine gömün" diye feryat etti. Şehidin yakınları ve arkadaşları da tabuta sarılarak ağıt yaktı. Hacı Ahmet Öztürk’ün cenazesi ardından Kabasakal Mezarlığı’na getirildi. Burada düzenlenen törenin ardından götürüldüğü Karaisalı İlçesi’nde toprağa verildi.

SENSİZ SON YOLCULUĞUM

Şehit polis Öztürk’ün sosyal paylaşım sitesinde nişanlısı Sevilay ile Adana Havaalanı’nda çektirdiği fotoğraf ile yazdığı "Üzülme sevdiğim bu sensiz son yolculuğum seni de alıp gideceğim bu diyarlardan" notuyla görenleri ağlattı.

Şehit polis memuru Hacı Ahmet Öztürk’ün, nişanlısı Sevilay Gündüz ile özçekim yaptığı fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp, "Üzülme sevdiğim bu sensiz son yolculuğum seni de alıp gideceğim bu diyarlardan" yazdığı ortaya çıktı.

 

Haberin Devamı

Van’da şehit olan polis Hacı Ahmet Öztürk’ün 30 Eylül’de düğünü vardı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!