Acı haberler art arda geldi!

Güncelleme Tarihi:

Acı haberler art arda geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 12:26

Bugün PKK'lı teröristlerin yola döşediği patlayıcı zırhlı araç geçerken infilak ettirildi. Patlamada 2 polisimiz şehit oldu. Diğer bir acı haber ise Şırnak'tan geldi. Şırnak'ın Uludere İlçesi Irak sınırında PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma 1 üsteğmen şehit oldu. Bu sabah Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada bir Özel Harekat polisi şehit düştü. Siirt Pervari'de çatışmada ağır yaralanan bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Olay, bugün, saat 11.00 sıralarında, Van merkez İpekyolu ilçesine bağlı Hacıbekir Mahallesi Hisar Sokak'ta bulunan Dumlupınar İlk ve Orta Okulu yakınlarında meydana geldi. PKK'lı teröristler tarafından daha önceden yola döşenen el yapımı patlayıcı (ey), zırhlı polis aracının geçişi sırasında, uzaktan kumandayla infilak ettirildi. Meydana gelen patlamada, 2 polis polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memuru hastaneye götürülerek tedavi altına alınırken, bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Haberin Devamı

PKK’lı teröristler tarafından daha önceden yola döşenen el yapımı patlayıcı, zırhlı polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatıldı. Meydana gelen patlamada 2 polis polis memuru şehit olurken, 1 polis memuru da yaralandı. Yaralı polis memuru hastanede tedavi altına alınırken, bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!