Van'da engelli ve yaşlılara 'Hasta bezi' desteği 

Güncelleme Tarihi:

Vanda engelli ve yaşlılara  Hasta bezi desteği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 14:13

Van'da engelli ve yaşlılara 'Hasta bezi' desteği 

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)-VAN  Büyükşehir Belediyesi, engelli ve yaşlıların sosyal yaşamlarında sıkıntı yaşamamaları  ve  daha rahat edebilmeleri için, tespit edilen 200 engelli ve yaşlıya her ay  hasta bezi dağıtıyor.

Sosyal Belediyecilik projesi kapsamında güzel hizmetler yapan  Van Büyükşehir Belediyesi,  çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından engelli ve yaşlılara hasta bezi dağıtmaya başlandı. Yapılan tespitler sonucunda 200 aileye her ay 4 paket düzenli olarak hasta bezi dağıtılırken, engelli yakınlarına da hijyenik eldiven ve jel veriliyor.
Engelli ya da hasta raporuyla gelen herkese destek olacaklarını belirten Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü yetkilileri “Engelli ve hasta vatandaşlara ulaşmak adına hizmetlerimiz aralıksız sürüyor. Engelli hastalara ve ailesine destek olmak adına her ay düzenli olarak hasta bezi dağıtıyoruz. Yine bunun yanında hasta, yaşlı, engelli ve yoksullara da çeşitli yardımlarımız var. Birimimize müracaat eden ve raporu olan tüm vatandaşlarımıza da kapımız açık" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!