Van YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Merkezi ek binasının tanıtımı yapıldı 

Güncelleme Tarihi:

Van YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Merkezi ek binasının tanıtımı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2017 21:56

Van YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Merkezi ek binasının tanıtımı yapıldı 

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ/VAN, (DHA)- VAN Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi ek binasının tanıtımı YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ek binada basın mensuplarıyla bir araya gelen YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Cengiz Demir, şehir merkezinde açılan yeni binayı tanıttı. YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, açılan ek binanın hizmet vermeye başladığını, YYÜ Tıp Fakültesi ana binasının şehir merkezine uzak olduğu için vatandaşların ulaşımda zorluk çektiğini belirtti.

Rektör Battal, "Bizim amacımız vatandaşı mağdur etmemek. Burada şunu net olarak söylemek istiyorum. Burası açıldığından bu yana güzel hizmet sunduğundan dolayı birileri halk arasında bu hastane yani merkezdeki hastane kapandı, kapanacak gibi yalan ve yanlış bilgiler vermeye çalışıyor. Her geçen gün burada hasta sayımız artıyor. Biz burada hizmet vermeye çalışacağız böyle bir sorun söz konusu bile değil." dedi.

Daha sonra poliklinikler hakkında bilgi veren Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Cengiz Demir ise, "Bu hastanemizde 24 poliklinik ile hizmet veriyoruz. Bu da ileride 30 polikliniği bulacak. Şu anda bay bayan olarak rehabilitasyon fizik tedavi merkezi binamızda mevcut. Ayrıca güzellik merkezi binamızda aynı şekilde mevcut. Biyokimya, hematoloji ve diğer laboratuvar hizmetleri burada vermeye başladık. Hizmetlerimizi polikliniği bazında öğretim üyeleri ile yürüteceğiz biz bu hizmeti. Toplamda burada 60 personel ile hizmet vermekteyiz."diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!