Vali Yılmaz kaymakamlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Yılmaz kaymakamlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 10:51

Vali Yılmaz kaymakamlarla buluştu

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Valisi Şerif Yılmaz, kaymakamlarla bir araya gelerek çeşitli konularda yapılması gerekenleri iletti.

Vali Şerif Yılmaz, İl Özel İdaresi'nde kaymakamlarla bir araya geldi. Vali yardımcıları Ali Nazım Balcıoğlu ile Mehmet Yıldız'ın da katıldığı toplantıda Vali Yılmaz, önümüzdeki dönemde KÖYDES yatırımları ile ilgili olarak sıcak asfalt çalışmalarına ağırlık verileceğini söyledi. Kaymakamlardan planlamalarını bu doğrultuda yapmalarını, ilçelerde Köylere Hizmet Götürme Birlikleri ve İlçe Özel İdare müdürlükleri tarafından yapılacak hizmetlerde mükerrerlik yaşanmaması açısından koordineli olarak planlama yapılmasını isteyen Vali Yılmaz, kaymakamlar tarafından yapılan işlerin takibinin yapılması gerektiğini kaydetti.

Yeni göreve başlayan kaymakamların eğitim öğretim yılı başında yayınladığı genelgeye göre okul çevrelerinde uyuşturucu ve kötü alışkanlıklarla mücadeleyi titizlikle takip etmesi gerektiğini aktaran Vali Yılmaz, eğitim öğretimin devam ettiği süre içerisinde kesinlikle okul bahçelerinde düğün yapılmasına izin verilmeyeceğini, ancak yaz tatilinde Okul Aile Birliklerine bağış yapılarak düğüne izin verilebileceğini aktardı.

Vali Yılmaz, daha önce merkezi ezan ve sala sisteminin kaldırıldığını ancak vatandaştan gelen yoğun talep doğrultusunda sadece salaların tekrar merkezi sistemden okunmasına izin verildiğini de kaydetti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!