Vali Yardımcısı Uçgun'a veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Vali Yardımcısı Uçguna veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 16:02

Vali Yardımcısı Uçgun'a veda yemeği

Haberin Devamı

NİĞDE Valisi Ertan Peynircioğlu, Manisa’nın Alaşehir İlçesi'ne Kaymakam olarak atanan Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun'a veda yemeği düzenledi.
İftar programı olarak organize edilen etkinliğe, Vali Peynircioğlu ve eşi Gülay Peynircioğlu’nun yanı sıra Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve çok sayıda davetli katıldı. Yaptığı konuşmada, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun’a yeni görevinin 'hayırlı' olmasını dileyen Vali Peynircioğlu "Uzun yıllar ilimizde görev yapan Vali Yardımcımız Abdullah Uçgun alnının akıyla Niğde’deki görevini tamamlamıştır. Yaklaşık bir yıldır birlikte çalıştığımız, dirayetli, özverili Kardeşimiz Abdullah Uçgun’la birlikte başarılı çalışmalara imza attığımıza inanmaktayım. Yeni görev yerinde de başarılı işlere imza atacağına eminim" dedi. 
Niğde’den ayrılmanın kendisine hüzün verdiğini belirten Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun ise "Ben Niğde’yi hep sevdim, Niğdeliler de beni sevdi diye düşünüyorum. Niğde’nin yeri ve önemi kalbimde çok farklı kalacak" diye konuştu. 
Sohbet ortamında geçen yemeğe ayrıca; Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar,  İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna,Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Baro Başkanı Hüseyin Demirbilek, Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık, ilçe kaymakamları ve protokol eşleri katıldı.

Uğur MART/NİĞDE,(DHA)
FOTOĞRAFLI)

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!