Vali Yaman'dan veda

Güncelleme Tarihi:

Vali Yamandan veda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 14:05

Vali Yaman'dan veda

Haberin Devamı

MARDİN Valiliği'ne atanan Mustafa Yaman eşi Gülseren ve kızı Elif Nur Yaman'la Balıkesir'e veda etti.
Valilik bahçesinde gerçekleştirilen veda törenine Balıkesir Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Kerim Özdemir, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Vali Yaman'ı uğurlayanlar arasında Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula da yerini aldı.
Balıkesirliler'e ve mesai arkadaşlarına veda eden Vali Mustafa Yaman, "21 aydır Balıkesir'de kamu kurumları ve vatandaşlarımızla birlikte hizmet etmeye çalıştık. Yeni kararnameyle de Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve İçişleri Bakanımızın kararıyla Mardin ilimizde hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizler aracılığıyla Balıkesirli vatandaşlarımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Mardinli vatandaşlarımıza da selamlarımı iletiyorum. Önümüzdeki hafta içerisinde göreve başlarız" dedi.
SON MESAJI
Vali Yaman, Balıkesir'den ayrılışı nedeniyle yayınladığı son yazılı mesajda şu görüşlere yer verdi:
"Balıkesir Valisi olarak büyük bir onurla görev yaptığım süre içerisinde hakkıyla hizmet verme gayreti içerisinde olabilmenin mutluluğu ile buradan ayrılacağım. Valiliğim süresince, sonuç alma odaklı, bürokratik saplantılardan uzak, adalet, sevgi ve hoşgörü gibi temel kavramları merkeze alarak, Balıkesir'e ve Balıkesirli hemşerilerime hizmet etme gayreti içerisinde oldum. Var olan kaynakları ilin öncelikleri doğrultusunda en etkin şekilde kullanarak; eğitimden sağlığa, ulaşımdan turizme, kültüre, sanata, spora, kentin tanıtımına kadar her alanda ilimizin daha iyi yerlerde olması için ekip arkadaşlarımızla birlikte emek harcadık. Balıkesir'de güzel dostlarla tanıştık ve dostluklar kazandık. İki sene evvel geldiğim bu güzel şehirden, mübarek Ramazan günlerini idrak ettiğimiz kutlu bir zaman diliminde ayrılıyorum. Bir bayrak yarışı misali, bayrağı yeni gelecek valimize devredip, Mardin ilinin bayrağını devralıyorum. Balıkesir'de bulunduğum iki yıl süresince bu kente değer katan, hizmet etmeyi görev bilen, çalışmalarımda bana ve kamuya yardımcı olan tüm mesai arkadaşlarıma, milletvekillerimize, vali yardımcıları ve kaymakamlarımıza, askeri erkâna, yargı mensuplarımıza, üniversitemizin kıymetli mensuplarına, tüm belediye başkanlarımıza, il müdürlerimiz ve personeline, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, muhtarlarımıza, siyasi parti İl ve ilçe teşkilatlarına, yerel ve bölgesel basın mensuplarımıza ve tüm Balıkesirli hemşehrilerimize teşekkür ederim."
Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!