Vali Varol, 15 Temmuz şehidi Ahmet Özsoy’un babasını ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Varol, 15 Temmuz şehidi Ahmet Özsoy’un babasını ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 13:08

Vali Varol, 15 Temmuz şehidi Ahmet Özsoy’un babasını ziyaret etti

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Valisi Osman Varol, 15 Temmuz şehidi Ahmet Özsoy’un babası Tahsin Özsoy’u tedavi gördüğü Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Amasya Valisi Osman Varol, 15 Temmuz şehidi Ahmet Özsoy’un babası Tahsin Özsoy’u tedavi gördüğü Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde eşi Funda Varol ile ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Faruk Tonga, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yardımcısı İsmail Çıttır ve doktorlar eşlik etti. Amasya Valisi Varol, Tahsin Özsoy’a acil şifalar dileyerek, geçirdiği operasyon ve sağlık durumu hakkında görevli doktorlardan detaylı bilgi aldı. 

Vali Dr. Osman Varol, “İnsanların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleri için hizmet etmeyi amaçlayan tıp bilimi sürekli ilerleme içindedir. 'Önce insan' anlayışının benimsendiği günümüz dünyasında, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi çağdaş olmanın en temel şartıdır. Sosyal devletin en önemli özelliklerinden birisi, tüm vatandaşlarına yeterli ve zamanında sağlık hizmeti verebilmesidir. Bizde bu noktada tüm vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!