Vali Tutulmaz'dan Çay ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Vali Tutulmazdan Çay ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 17:06

Vali Tutulmaz'dan Çay ziyareti

Haberin Devamı

 

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Valisi Mustafa Tutulmaz, Çay İlçesi'ni ziyaret etti.
Vali Mustafa Tutulmaz, Çay ziyaretinde Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü'nde değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıya Kaymakam Turan Erdoğan, Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, belde belediye başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile ilçe daire müdürleri katıldı.
Toplantıda Çay'ın sağlık, eğitim, ulaşım, içme suyu, orman, alt ve üst yapı gibi konularla ilgili istek, talep ve öneriler ele alındı. Vali Tutulmaz konuşmaları dinleyerek taleplerle ilgili iş ve işlemlerin yerine getirilmesi için gerekli mercilere talimat verdi.
Değerlendirme toplantısından sonra Vali Mustafa Tutulmaz beraberindekilerle Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı'yı makamında ziyaret etti. Belediyenin çalışmaları ve sıkıntıları hakkında bilgi alan Vali Tutulmaz, gerekli desteğin verileceğini söyledi. Başkan Çağrı da Vali Tutulmaz'a teşekkür ederek Çay Belediye logolu fincan takımı hediye etti.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!