Vali Tutulmaz'dan Afrin gazilerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Tutulmazdan Afrin gazilerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2018 17:39

Vali Tutulmaz'dan Afrin gazilerine ziyaret

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Valisi Mustafa Tutulmaz, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Resul Ünal ve Recep Çağlar'ı ziyaret etti.

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Uzman Çavuş Resul Ünal'ı ve Uzman Çavuş Recep Çağlar'ı, Çay Karamık Karacaören beldesindeki evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vali Tutulmaz'a ziyarette Kaymakam Turan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, Çay cumhuriyet savcıları Neşet Güneş ile Maksut Aral, Karamık Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül de eşlik etti.

Kahraman Mehmetçiğin Afrin'de destan yazdığını söyleyen Vali Tutulmaz, "Kahraman milletin kahraman evlatları vatan, bayrak, ezan, millet sevdalıları nasıl ki ecdadı tarihimiz boyunca şehit düşmüşse, bugün de Afrin'de destanlar yazıyor. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin refahı için gözünü kırpmadan, gece gündüz demeden çarpışan kahraman güvenlik mensuplarına minnettarız" dedi.

Uzman Çavuş Resul Ünal ve Uzman Çavuş Recep Çağlar, Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı şekilde devam ettiğini, bu vatan için değil gazi olmak seve seve canlarını feda edeceklerini belirterek, ziyaretlerinden dolayı Vali Tutulmaz'a ve beraberindekilere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!