Vali Toprak: İmam Hatip'in önemli katkısı var

Güncelleme Tarihi:

Vali Toprak: İmam Hatipin önemli katkısı var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 13:00

Vali Toprak: İmam Hatip'in önemli katkısı var

Haberin Devamı

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA) - TÜRKİYE Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğulları ve Türkiye Önder İmam Hatipliler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Kayaduman ve dernek yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.
Vali Toprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Tüm eğitim ve öğretim kurumlarının kalitesinin, niteliğinin, gereğinin arttırılması bizim için elzem, ülkemizin, devletimizin, milletimizin geleceğinin güzel olması adına tüm öğrencilerimizi geleceğe iyi bir şekilde hazırlamamız gerekiyor.
15 Temmuz’daki o hain girişim bir kez daha ortaya koydu ki, ülkemiz üzerinde çok ciddi hain planlar yapılıyor, o hain planların boşa çıkarılması için bizim evlatlarımızın da iyi yetiştirilmesi, iyi donatılması, maddi ve manevi anlamda iyi bir şekilde bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi gerekiyor ve bunu zorunlu kılıyor.
Çevremizdeki ve çevremiz dışındaki ülkelerin bu coğrafya üzerinde yer alan ülkemize yönelik bir takım hareketleri de biliniyor. Bu anlamda bizimde bunlara karşı ne yaptığımız önemli, çocuklarımızı geleceğe çok iyi bir şekilde hazırlamalıyız.
Hem bir taraftan ülkemizin var olduğu değerlerini kazandırmak ve yaşatmak, onlarla birlikte geleceğe devretmek, diğer taraftan da gelişen dünyada değişim ve gelişmelere ayak uyduracak bir Türkiye'nin geleceğini iyi bir şekilde hazırlayabilmektir, insanlarımızın mutluluğunu ve refahını ortaya koyabilmektir.
Tüm okullarımızın olduğu gibi İmam Hatip okullarımızın da geçmişten bugüne kadar çok önemli katkıları var, hem değerlerimizi yaşatmak adına hem de eğitim ve öğretimin kalitesi noktasında, ailelerimizle birlikte iyi bir şekilde çocuklarımıza katkı sağlıyor. Onun için ben tüm emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, ayrıca büyüklerimizi de teşekkürle yâd etmek istiyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!