Vali Su fabrikaları inceledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Su fabrikaları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2018 12:45

Vali Su fabrikaları inceledi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne (MTOSB) giden Vali Ali İhsan Su, fabrikaları ziyaret ederek üretimler hakkında bilgi aldı.
MTOSB’de faaliyet gösteren bazı üretim tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Su, ilk olarak çelik boru üretimi yapan fabrikayı gezdi. Vali Su, 40 dönüm arazi üzerinde kurulan ve yaklaşık 150 kişiye istihdam sağlayan tesisteki üretim bandı hakkında firmanın yönetim kurulu üyesi Hasan Tufan Ballı’dan bilgi aldı. Vali Su, genel kullanım ve sanayi tipi her türlü boru imalatının yapıldığı üretim tesisindeki incelemelerini, 1995 yılında firma bünyesinde kurulan ve Akdeniz Bölgesinin bu alanda kurulan ilk akredite laboratuarı olma özelliği taşıyan ‘Tahribatlı-Tahribatsız Muayene Laboratuarı’nı gezerek sürdürdü. Su, laboratuarda yapılan deney ve karşılaştırma faaliyetleri hakkında bilgi aldıktan sonra duvar kâğıdı üretimi ve ihracatı yapan firmanın üretim tesisine geçti.
Vali Su, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli’nin de katıldığı inceleme gezisinin ardından ‘MTOSB Şubat ayı yönetim kurulu toplantısına başkanlık etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!