Vali Seddar Yavuz Eşme Kaymakamına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Güncelleme Tarihi:

Vali Seddar Yavuz Eşme Kaymakamına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2015 01:49

Uşak Valisi Seddar Yavuz'un Eşme ilçesine yeni atanan Kaymakam Ozan Gazel'i ziyareti.

Eşme ilçesi ve köylerinde incelemelerde bulunan Vali Seddar Yavuz, son kararname ile Eşme’de göreve başlayan Kaymakam Ozan Gazel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Takmak Köyünde yürütülen yol yapım çalışmaları ve tarım işletmelerindeki incelemelerinin ardından Eşme ilçe merkezine geçen Vali Seddar Yavuz Kaymakam Ozan Gazel’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Eşme ilçesinin ilimiz ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını, ilçenin de her geçen gün planlı ve düzenli bir şekilde geliştiğini ifade eden Vali Yavuz “Uşak ilimizin ilçe ve köylerindeki hayat standardı oldukça yüksek. İnsanlarımızın iş sahibi olmaları, güvenliklerinin sağlanması, mutluluk ve refah düzeylerinin iyi olması ülkenin ve illerin iyi yönetildiği anlamına geliyor. Kaymakamlarımız da bir mülki idare amiri olarak vatandaşla iyi ilişkiler kurabilmeli, ilçeye ve bağlı köylerine götürülen hizmetlerin takibi konusunda hassasiyetlerini en üst düzeyde tutabilmelidir. ‘İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın’ felsefesiyle insanı ön plana çıkan yaklaşım son dönemde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hakim anlayışı olmuştur. Bu düşünce ve yaklaşımdan hareketle vatandaşımız nerede olursa olsun, il merkezimizden en uzak köyümüze kadar kaliteli ve kesintisiz hizmet götürebilmeliyiz. Bu ziyaretimiz vesilesi ile Eşme Kaymakamımıza ilçemizdeki görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Vali Yavuz Kaymakamlık ziyaretinin ardından, hizmete giren yeni Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasında incelemelerde bulundu.
Vali Yavuz buradaki incelemelerini ardından Eşme ilçesinden ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!