Vali Özefe'den Jandarmaya mesaj

Güncelleme Tarihi:

Vali Özefeden Jandarmaya mesaj
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 10:22

Vali Özefe'den Jandarmaya mesaj

Haberin Devamı

Deniz BAŞLI/ARDAHAN (DHA)- ARDAHAN Valisi İbrahim Özefe, Jandarma Teşkilatının 178'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Jandarma teşkilatının ülkenin iç ve dış güvenliğinin sağladığını, kamu düzeninin koruduğunu, suçu önleyici tedbirl aldığına işaret eden Vali İbrahim Özefe yayınladığı mesajda şunları söyledi:
“Teşkilatımız, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koyarak, anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece gündüz fedakarca görevlerini ifa etmektedirler. Tarihinden aldığı güç ve ilhamla, 178 yıllık bilgi ve deneyimiyle ülkemizin iç ve dış güvenliğinin sağlanmasında, her geçen gün gelişen son teknolojik savunma araçlarıyla kendini yenileyerek büyük başarılara imza atan Jandarma Teşkilatımız, yurt savunmasında ve asayişin sağlanmasında ki başarıları her daim milletimizin güven kaynağıdır. 
Kahraman Türk Askeri,  devletinin ve milletinin değerlerine yürekten bağlı kalarak, Devletimizin ve aziz milletimizin istikbali ve istiklali için, demokrasimiz için mücadele vermeye devam etmektedir. Jandarma Teşkilatımızın 178. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, ülkemizin bekası için mücadele ederken şehadet şerbetini içen tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle Jandarma Teşkilatımızın mensuplarına aile fertleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”
 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!