Vali Orhan Çiftçi, daire müdürlerine çay servisi yaptı

Güncelleme Tarihi:

Vali Orhan Çiftçi, daire müdürlerine çay servisi yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2018 11:57

Vali Orhan Çiftçi, daire müdürlerine çay servisi yaptı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ Valisi Orhan Çiftçi, Lüleburgaz ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunurken, beraberindeki daire müdürlerine çay servisinde bulundu

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Kırklareli’nde göreve başladığı günden itibaren hizmetlerin etkin, verimli ve daha hızlı sunulabilmesi için, evde bakım hasta ziyaretlerinden ilçe ziyaretlerine, köy ziyaretlerinden belde ziyaretlerine kadar vatandaşlarla buluşarak istek ve arzularını dinlemeye devam ediyor.Bu kapsamda gerek Valilik makamında, gerek çeşitli ziyaretler sırasında, gerekse ev ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşan Vali Orhan Çiftçi, İlçe ve köy ziyaretleri kapsamında Lüleburgaz İlçesini ve Lüleburgaz’a bağlı Alacaoğlu, Düğüncübaşı ve Oklalı köylerini ziyaret etti.Lüleburgaz İlçesinde Vali Çiftçi, esnaf ziyaretlerinde bulunarak hayırlı işler diledi. Vali Çiftçi ziyaret ettiği bir kahve ocağında bardaklara çay dökerek beraberindeki daire müdürlerine servis yaptı. Esnafın istek ve sorunlarını dinleyen Vali Çiftçi bir süre sohbet ettikten sonra ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti.

Gerçekleşen köy ziyaretlerinde ilk olarak muhtarlardan köyleri hakkında bilgiler alan, köyün en gencinden en yaşlısına kadar tüm vatandaşları tek tek dinleyen, Vali Orhan Çiftçi, hükümet tarafından ile gönderilen ödenekler, yatırım programlarına, alınan eğitimden sağlığa, tarımdan kalkınmaya, içme sularından göletlere, altyapı çalışmalarından çocuk park alanlarına kadar, vatandaşlara hem bilgilendirici hem de 2018 yılı köylere yönelik yatırım programları hakkında müjdeli yatırım haberleri verdi. Vali Çiftçi, Oklalı köyü ziyaretinde, 1995 yılında Hakkari Karadağlar bölgesinde şehit olan Piyade Komando Er Nurhan Irmak’ın ailesini ziyaret ederek sohbet etti.

Vali Çiftçi’ye köy ziyaretlerine Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, Lüleburgaz İlçe Tarım Müdürü Abuzer Sağdıç, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Vakıf Müdürü Gürkan Gülen katıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!