Vali’nin Muhtar Hassasiyeti

Güncelleme Tarihi:

Vali’nin Muhtar Hassasiyeti
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2015 17:02

GÜMÜŞHANE VALİSİ YÜCEL YAVUZ, YOĞUN PROGRAMI NEDENİYLE GÜN İÇERİSİNDE KENDİSİYLE GÖRÜŞEMEDİĞİNİ ÖĞRENDİĞİ DEMİRÖREN KÖYÜ MUHTARINA GECE YARISI SÜRPRİZ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, yoğun programı nedeniyle gün içerisinde Valiliğe gelip te kendisiyle görüşemediğini öğrendiği Demirören köyü muhtarına gece yarısı sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.
Beraberinde Vali Yardımcısı İsmail Özkan’la birlikte il merkezine 50 kilometre uzaklıktaki Demirören köyünü ziyaret eden Vali Yavuz muhtar Ekrem Hayal ve köylülerle buluştu.
Gündüz yoğun bir programı olduğunu ve akşam makama döndüğünde muhtar Hayal’in kendisiyle görüşmek istediğini öğrenince bu kez kendisinin köye gitmeye karar verdiğini belirten Vali Yavuz, köylülerin taleplerini soba başında ve kurulan yer sofrasında çaylarını yudumlayarak dinledi.
Köy muhtarı Hayal’in, geçtiğimiz yıldan eksik kalan kilitli parkenin devam etmesi talebine anında yanıt veren Vali Yavuz, eksik parkelerin tamamlanacağını hatta yaz aylarında köye birde çocukların oyun oynayıp, gençlerin ve kadınların spor yapabileceği bir park yapılacağı müjdesini verdi.
Vali Yavuz’u gündüz makamında ziyaret etmek istediğini fakat programları nedeniyle görüşemediğin, köye döndükten sonra Vali Yavuz’un da köylerine kadar gelerek sorunlarıyla yakından ilgilenmelerinden son derece memnun olduklarını belirten Muhtar Hayal, görevine başlayalı 9 ay olan Vali Yavuz’un ildeki ilk toplantılarını tüm ilçelerde ayrı ayrı köy muhtarlarıyla yaptığını hatırlatarak bunun muhtarlara verdiği önemi gösterdiğini ifade etti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!