Vali, muhtarları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Vali, muhtarları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 16:54

Vali, muhtarları dinledi

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - KAYSERİ Valisi Süleyman Kamçı, İçişleri Bakanlığı’nın Genelgesi doğrultusunda muhtarların şikâyet , istek ve önerilerini dinlemek üzere gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısını  bu kez Hacılar ilçesindeki muhtarlarla yaptı.

Hacılar İlçesi ziyareti kapsamında Vali Kamçı, ilk olarak Hacılar Kaymakamlığını ziyaret etti. Vali Kamçı, kaymakamlıkta ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik durumunun yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, hayvancılık, altyapı ve üst yapı durumları hakkında Kaymakam Haluk Sezen’den detaylı bilgi aldı. Vali Kamçı, Kaymakam Haluk Sezen interaktif bağlantı yoluyla Robotik Tasarım ve Kodlama Atölyesi, Bilim Atölyesi ve Akıl Oyunları ve Lego Atölyelerinin açılışını yaptı. Vali Kamçı, Gürdoğan Ortaokulu, Yunus Çepken İlkokulu, İstiklal İlkokulu, Hasçelik Anaokulu ve Demokrasi Şehitleri Ortaokulunda açılan atölyelerin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Daha sonra Hacılar ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Kamçı, muhtarlarla yapılan toplantıların amacının onlara bir nebze olsa yardımcı olabilmek olduğunu ifade etti. İlimiz ilçelerinde bir yıl içerisinde tüm muhtarlarla toplantıları tamamladıklarını ifade eden Vali Kamçı, önümüzdeki bir yıl içerisinde de yeniden tüm ilçelerimizdeki muhtarlarla bir araya geleceklerini ifade etti.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!