Vali Kaymak ve Başkan Tok’tan esnafa geçmiş olsun ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Vali Kaymak ve Başkan Tok’tan esnafa geçmiş olsun ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2018 16:59

Vali Kaymak ve Başkan Tok’tan esnafa geçmiş olsun ziyareti

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN Valisi Osman Kaymak ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, doğalgaz patlaması nedeniyle hasar meydana gelen esnaf ve bölgedeki vatandaşları ziyaret etti.

İlkadım ilçesi İlyasköy mahallesinde gaz kaçağı sonucu bir lokantada yaşanan patlama sonrası Vali Osman Kaymak ile İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, patlamanın yaşandığı alanı gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Erdoğan Tok, esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayın meydana geldiği alanı gezen Başkan Tok, itfaiye ve emniyet ekiplerinden bilgi aldı.
Can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirten Başkan Tok, "İtfaiye ve emniyet yetkililerimizden aldığımız bilgi doğrultusunda doğal gaz ve ya LPG' den kaynaklanan bir gaz kaçağının patlamaya neden olduğu kesinleşti. Ekipler, yaptıkları incelemeler sonucu binada bulunan konutlarda oturulabilir raporu vermiş. Bu da vatandaşımızın mağdur olmaması açısından oldukça olumlu bir haberdir. Öte yandan çok şiddetli bir patlama yaşanmasına rağmen can kaybı yaşanmaması en büyük teselli olmuştur" diye konuştu. Daha sonra Vali Kaymak da patlamanın yaşandığı alanı Başkan Tok ile birlikte gezdi. Vali Kaymak, şiddetli bir patlama sonrası iş yerleri zarar gören esnaflara apartmanda oturan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!