Vali Karaloğlu muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Karaloğlu muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2017 16:11

Vali Karaloğlu muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Kumluca İlçesi'nde mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya geldi.

Vali Münir Karaloğlu, Kumluca Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya, Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Kumluca Kaymakamı Hüsamettin Çetinkaya, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer de katıldı.

Vali Münir Karaloğlu muhtarlara tek tek söz vererek taleplerini dinledi. Söz alan muhtarlar içme ve sulama suyu, yol, elektrik, tapu, altyapı, sosyal donatı alanları gibi sorunlarını Vali Münir Karaloğlu'na iletti. Vali Karaloğlu, muhtarların şikayetlerini sorumlu il ve birim müdürlerine ileterek çözümü noktasında çalışm ayapılması için talimat verdi. 3 saat süren toplanın sonunda Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, günün anısına Vali Karaloğlu'na plaket takdim etti. Vali karaloğlu ve beraberindekiler daha sonra ilçedeki yatırımları inceledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!