Vali Karaloğlu, İdareciler Günü'nü kutladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Karaloğlu, İdareciler Gününü kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 16:46

Vali Karaloğlu, İdareciler Günü'nü kutladı

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, 10 Ocak İdareciler Günü'nü yayımladığı mesajla kutladı.
Vali Münir Karaloğlu, İdareciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, idarecilerin devletin önemli yapıtaşları olduğunu kaydetti. Her bir idarecinin bulunduğu noktada, devletin otoritesini temsil ederken, aynı zamanda şefkatini ve sorumluluğunu da temsil ettiğine işaret eden Vali Karaloğlu, "Bununla birlikte, hem ülkesine ve insanına hizmet etmekte, hem de devletle vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirmek için çalışmaktadır. İdareciler Günü, idarecilerimizin tecrübelerinin paylaşılması ve meslekî vazife bilincinin canlı tutulması açısından önem arz etmektedir" dedi.
Görev bölgelerinde devleti temsil eden idarecilerin şanlı bayrağı ve milli değerleri temsil ettiklerinin bilinciyle, ürettikleri hizmetler ve hayata geçirdikleri projelerle millete hizmet ettiğini anlatan Vali Münir Karaloğlu, mesajında şunları kaydetti:
"İnanıyorum ki, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, ülkemizin ve milletimizin aydınlık yarınlara taşınması, 2023'te Büyük ve Güçlü Türkiye hedeflerine ulaştırılması yolunda en önemli vazifeler üstlenmeye ve görevlerini hakkıyla yerine getirmeye devam edeceklerdir. Bu inanç ve düşüncelerle, başta ebediyete intikal etmiş tüm idarecilerimize rahmet diliyorum. Aziz vatanımızın dört bir köşesinde görevi başında olan tüm idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Gününü kutluyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!