Vali Kalkancı'dan köy ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Vali Kalkancıdan köy ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 16:48

Vali Kalkancı'dan köy ziyaretleri

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Valisi Nurullah Naci Kalkancı, köylere yönelik hizmetlerin etkin, verimli ve daha seri bir şekilde sunulması için sorunlara çözüm bulmak amacıyla başlattığı köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. 
Vali Kalkancı, kırsalda köylerini daha yaşanılır hale getirmek ve sorunların çözüm noktasında Ramazan ayında başlattığı köy ziyaretleri programı kapsamında, Taşgedik, Ahikan, Esence, Dağ Kuyucak, Derinsu, Pınaryayla, Çakmaklar ve Bozatlı Köylerini ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Vali Nurullah Naci Kalkancı’ya Vali Yardımcısı Adem Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık eşlik etti. 
Vali Kalkancı, ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla buluşarak istek ve arzularını dinledi. İl Özel İdaresi ve Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapımı tamamlanan bazı alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Çakmaklar Köyüne gelişinde kadını ve erkeklerin karşıladığı köyde zılgıtları eşliğinde karşılanan Vali Nurullah Naci Kalkancı, burada kendisini karşılamak için uzun kuyruklar oluşturan köylülerle tek tek tokalaştı. Ellerinde Türk Bayrakları bulunan kadınlarla sohbet ederek, çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.
Köy ziyaretlerinde kendisine iletilen ihtiyaç, talep ve önerileri dinleyerek tek tek not alan Vali Kalkancı, beraberinde bulunan yetkililere köylüler tarafından dile getirilen konularla ilgili çalışmaların yapılmasına dair talimat verdi.
Köylülerle sohbet ederek, kendisine aktarılan konuların bizzat takipçisi olacağını belirten Vali Kalkancı, köy ziyaretlerinde vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, bu mübarek ayın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diledi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!