Vali Işın Diyadin'de okul ve pansiyon temeli attı

Güncelleme Tarihi:

Vali Işın Diyadinde okul ve pansiyon temeli attı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 10:35

Vali Işın Diyadin'de okul ve pansiyon temeli attı

Haberin Devamı

Oğuzhan HANÇER / AĞRI (DHA)-Ağrı Valisi Musa Işın Diyadin’de 24 derslikli okul, 200 öğrenci kapasiteli pansiyon ve spor salonunun temelini attı.
Temel atma törenine Vali Musa Işın, Diyadin Kaymakamı Olgun Öner, Milli Eğitim Müdürü, Yakup Turan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.Geçen yıl  16 derslikli bir okulun temelini attıklarını şimdi aynı kampüs çerisinde yeni bir okulun temeline ilk harcı koyudklarını hatırlatan Vali Işın, Diyadin ve bölge halkının terör belasından çok çektiğini belirtti. Vali Musa Işın, şunları söyledi: 
"Diyadin halkı teröre sırtını dönmüştür, dönmeye de devam etsin. Terörün hiç kimseye faydası yoktur. Çocuklarımızı, gençlerimizi elimizden aldı bu haydutlar. Bu eşkıya sürüsünün arkasından yürümeyelim, bunlara muhabbet beslemeyelim. Önümüzde ki günlerde Rusya’dan bazı yatırımcılar gelecek. Beş yıldızlı sağlık merkezinin de içinde olacağı termal otel inşaatına başlanacak. Ayrıca Diyadin jeotermalin 200 santigrat derece sıcaklığı olduğu tespit edildi  ve elektrik üretimi yapılacak.”
Vali Işın, temel atma töreninin ardından Taşlıçay ilçesine geçerek kaymakamlık tarafından Şehit ve Gazi ailelerine verilen iftar yemeğine katıldı.Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Vali Işın, daha sonra Taşlıçay esnafıyla sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!