Vali Işık’tan müftü İpek’e veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Vali Işık’tan müftü İpek’e veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2016 13:45

Vali Işık’tan müftü İpek’e veda yemeği

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- TEKİRDAĞ İl Müftülüğüne tayini çıkan Müftü İsmail İpek’e Amasya Valiliği’nin organize ettiği veda yemeği düzenlendi. 

Amasya Müftülüğü görevini yürütürken Tekirdağ İl Müftülüğü'ne tayin çıkan İsmail İpek’e Valilik tarafından veda yemeği düzenlendi. Vali Salih Işık, “İlimizin çok değerli Müftüsü İsmail İpek’in Tekirdağ'a tayini çıkması münasebetiyle bir araya geldik. Kendisinin yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, ailesi ve kendisi hakkında yeni güzelliklere vesile olsun diyorum. Müftü bey ile 6 ayı aşkın bir süredir çalışıyorum. Bu zaman zarfında bizlerle son derece uyum içerisinde, büyük bir titizlik ve dikkatle görevini yerine getirdi. Amasya ilimize müftü olarak 5.5 yıl hizmet verdi. İlimizin manevi hayatına çok güzel katkılar sağladı” dedi.



Amasya Müftüsü İsmail İpek ise, “Amasya’da görev sürem boyunca özveri ile çalıştım. 6 ay boyunca kendisiyle çalışma imkanı bulduğum ve desteklerini esirgemeyen başta Vali Salih Işık olmak üzere, Amasya’nın tüm idarecilerine ve Amasyalılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Programın sonunda Vali Işık, İsmail İpek’e Amasya’daki gayretli çalışmalarından dolayı başarı belgesi verdi. Veda yemeği programına Vali Salih Işık, Garnizon Komutanı Zafer Uğur, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik, Vali Yardımcıları Nevzat Sinan ile İrfan Demiröz, Jandarma Komutanı Selami Akşit, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ve müftülük personeli katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!