Vali Işık’tan Emniyet Müdürü Artunay’a veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Vali Işık’tan Emniyet Müdürü Artunay’a veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 16:18

Vali Işık’tan Emniyet Müdürü Artunay’a veda yemeği

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı kararnamesiyle Amasya İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken Nevşehir’e atanan Mehmet Artunay’a Amasya Valisi Salih Işık ve eşi Saadet Işık tarafından veda yemeği düzenledi.

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Artunay’a, Amasya Valisi Salih Işık tarafından veda yemeği organize edildi. Mehmet Artunay Amasya’da görev yaptığı süre içerisinde güzel bir çalışma dönemi geçirdiğini, kendisine görev süresi içeresinde desteklerini esirgemeyen başta Vali Işık olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiğini söyledi. 

Vali Salih Işık ise, Artunay’a yeni görev yerinde ailesiyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam geçirmesini diledi. Yemeğin sonunda Vali Işık, Artunay’a Amasya hatırası bir plaket hediye etti. Programa Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, Baro Başkanı Melik Derindere, Vali Yardımcıları Nevzat Sinan ve İrfan Demiröz, İlçe Kaymakamları ve bazı protokol üyeleri katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!