Vali Işık ve Başkan Özdemir Kur'an Kursu açtı

Güncelleme Tarihi:

Vali Işık ve Başkan Özdemir Kuran Kursu açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2016 09:41

Vali Işık ve Başkan Özdemir Kur'an Kursu açtı

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Hacılar Meydanı Mahallesi'nde bulunan Çapkınoğlu Camii bünyesinde yapılan Kız Kur’an Kursu'nun açılışı yapıldı.

Amasya Hacılar Meydanı Mahallesi'nde bulunan Çapkınoğlu Camii bünyesindeki Kur'an Kursu'nun açılış törenine katılan Vali Salih Işık, “Amasyalıların yardımlaşma ve dayanışması sonucu yapımı tamamlanan bu Kurs Binasının açılışını yapmak bizleri son derece mutlu etmektedir. Bu bina birlikten kuvvet doğacağını bizlere bir kez daha ispatlamıştır. Ecdadımızdan bizlere miras kalan ve dimdik ayakta olan pek çok tarihi eser gibi, bu görkemli eser de uzun yıllar boyu ayakta kalarak Amasya’mıza ve ülkemize hizmet edecektir. Önemli olan bu dünyadayken öbür dünyayı kazanmaktır. Ben başta Amasyalılar olmak üzere bu eserin yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından kurs yapımına bağış yaparak katkıda bulunan Niyazi Güner’e, Vali Salih Işık tarafından plaket verildi. Daha sonra yapılan dua ile Vali Işık ve protokol üyeleri tarafından Kur’an Kursu'nun açılışı yapıldı. Açılış törenine Vali Salih Işık, Garnizon Komutanı Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Jandarma Komutanı Selami Akşit, İl Müftüsü İsmail İpek, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Törende ilk olarak İl Müftüsü İsmail İpek bir konuşma yaparak, binanın teknik özellikleri hakkında bilgiler verdi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!