Vali Işık öğrencilere süt dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Vali Işık öğrencilere süt dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 17:24

Vali Işık öğrencilere süt dağıttı

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü proje ile okullarda başlatılan süt dağıtım törenine Vali Salih Işık’ta katıldı. 

Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'nün ortak yürüttüğü proje kapsamında okullarda süt dağıtımı yapıldı. Vali Salih Işık, “Devletimizin eğitim tesislerine ve teknolojik alt yapıya yaptıkları yatırımların yanı sıra, öğrencilerin sağlıklı beslenmeleri için başlatılan süt dağıtımı projesini hayata geçirmesi büyük önem taşımaktadır. Bu bakımdan sütün ayrıca bir kıymeti vardır. Okul Sütü Projesi sevgili öğrencilerimize süt içme alışkanlığı kazandırmak ve iyi beslenmeleri açısından devletimizin yürütmüş olduğu çok güzel bir projedir” dedi.

Süt dağıtımı sonrası Vali Işık, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere süt dağıtımının yanı sıra diş fırçası macunu ve kitap da hediye etti. Vali Işık’a teşekkür ederek sevgilerini gösteren öğrenciler sütlerini içtiler. Serdar Zeren İlkokulunda yapılan süt dağıtımına Amasya Valisi Salih Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Lokman Gültekin ve Halk Sağlığı İl Müdürü Öner Nergiz katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!