Vali Günaydın muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Günaydın muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 16:03

Vali Günaydın muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Şehmus Günaydın başkanlığında mayıs ayı merkez muhtarlar toplantısı Bozanönü köyünde düzenlendi. Her ay Vali Günaydın tarafından gerçekleştirilen toplantıda köy ve mahalle muhtarları tek tek söz alarak talep ve önerilerini iletti.

Vali Günaydın, tüm Türkiye'de İçişleri Bakanlığı'nın geçen ay uygulamaya koyduğu 'Açık Kapı' projesinde Isparta'nın birinci olduğunu söyledi. Açık Kapı'ya bugüne kadar yapılan 122 başvurunun çoğunluğuna olumlu geri dönüş yapıldığını aktaran Vali Günaydın, başvuru sayısı ve geri dönüş oranlarıyla Isparta'nın Türkiye birincisi olduğunu vurguladı.

Ramazan ayı dolayısıyla muhtarlara hatırlatmalarda bulunan Vali Günaydın, mahalle ve köylerdeki ihtiyaç sahiplerinin tespitine önem verilmesini, tespit edilenlerin ihtiyaçlarının ilgili birimlere anında iletilmesini istedi. Vali Günaydın, "Bu konuda da görevli arkadaşlarımızın bu sorunları süratle çözmelerini bekliyorum" dedi.

2018 yılında uyuşturucuyla mücadele faaliyetlerinde büyük başarı sağlandığını da kaydeden Vali Günaydın, gerek eğitim faaliyetlerine gerekse operasyonel faaliyetlere tüm hızıyla devam edildiğini vurguladı. Yeni yapılan okullarla birlikte önümüzdeki eğitim- öğretim yılında fiziki kapasite olarak Isparta'nın çok iyi duruma geleceğini söyleyen Vali Günaydın, en iyi okulun eve yakın olan olduğunu vurgularken muhtarlardan vatandaşa bunun önemini anlatmalarını istedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!