Vali Gül'den ilçe ve köy ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Vali Gülden ilçe ve köy ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2017 10:27

Vali Gül'den ilçe ve köy ziyaretleri

Haberin Devamı

Bülent TATLI/SUŞEHRİ(Sivas),(DHA)- SİVAS Valisi Davut Gül, Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde bazı köylere ziyaretlerde bulundu.
Vali Gül ilk olarak Suşehri ilçesine gelerek burada yeni yapılacak olan öğretmenevi için incelemelerde bulundu. Daha sonra Halk Eğitim Merkezine geçen Gül, buradaki gümüş işlemeciliği kursunu ziyaret etti. Daha sonra Suşehri ilçesine 32 kilometre uzaklıkta olan 30 haneli Gelengeç köyüne geçen Vali Davut Gül Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ve beraberindekilerle 2 yıl önce köylüler tarafından yapımına başlanılan ve hayırseverlerin yardımlarıyla bu yıl tamamlanan caminin açılışını gerçekleştirdi. Ardından Gökçekent Jandarma Karakoluna geçerek incelemelerde bulundu.
Suşehri ilçesi ve köy gezilerinin ardından Koyulhisar ilçesine bağlı Yenice ve Güzelyurt köylerini ziyaret eden Vali Gül ve beraberindekiler burada altın madeni için kurulacak şantiye alanı için yer tespit çalışmasında bulundu. Ardından Değirmentaş ve Kayapınar köylerine geçerek 1993 yılında Hakkari Çukurcada teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan İsmail Köse’nin hayatını kaybeden babası Selahattin Köse ve 2003 yılında Mardin Nusaybin'de şehit olan Nuh Kaya’nın hayatını kaybeden babası Süleyman Kaya için taziye ziyaretinde bulundu.
Vali Davut Gül ve beraberindekiler son olarak Akseki köyünü ziyaret etti. Gül, Vergi Denetleme Kurumu Başkanı Hüseyin Karakum’un hayatını kaybettiği babası 79 yaşındaki Mustafa Karakum için taziye ziyaretinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!