Vali Gül ve Emniyet Müdürü Aksoy, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Gül ve Emniyet Müdürü Aksoy, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 16:51

Vali Gül ve Emniyet Müdürü Aksoy, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı

Haberin Devamı

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)- SİVAS Valisi Davut Gül, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kentteki özel bir hastanede sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ni ziyaret ederek doktor ve hemşirelerin tıp bayramını kutladı.



14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kentteki özel bir hastaneyi ziyaret eden Sivas Valisi Davut Gül, burada Hastane Genel Müdürü Şerafettin Demiray, Tıbbı Direktör Prof. Dr. Ayhan Koyuncu, Başhekim Prof. Dr. Mustafa Gürelik ve hastane yöneticileri tarafından karşılandı. Hastanede düzenlenen programda sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Vali Gül, hastane çalışanlarının tıp bayramının kutladı. Burada konuşan Vali Gül, verdikleri hizmetler için sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, "Bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın gününü kutluyorum. İnsan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp Bayramı'nda tüm hekimlerimize başarılı çalışmalar diliyorum, tıp bayramınızı kutluyorum."dedi. Vali Davut Gül daha sonra günün anısına 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hazırlanan pastayı kesti.

Sivas İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy'da 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Aksoy, "Canımızı, sağlığımızı emanet ettiğimiz tüm hekimlerimize başarılar ve sağlık sıhhat diliyoruz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum." dedi. Başhekim Prof. Dr. Ahmet Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm sağlık çalışanları adına Aksoy'a teşekkür etti. Aksoy daha sonra Ortopedi Servisi'nde yatan hastaları ziyaret ederek, servis görevlilerinin Tıp Bayramı'nı kutladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!