Vali Gül kentteki ziyaretlerini sürdürdü

Güncelleme Tarihi:

Vali Gül kentteki ziyaretlerini sürdürdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 17:38

Vali Gül kentteki ziyaretlerini sürdürdü

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Valisi Davut Gül,kentteki bazı sivil toplum kuruluşları, siyasi parti, esnaf ve kamu kurumlarına yönelik bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yapımı tamamlanan ve kısa süre önce yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret eden Gül, burada merkezin müdürü Murat Geçili'den bilgi alarak incelemelerde bulundu. Daha sonra TÜRK-İŞ İl Temsilciliği'ne geçen Vali Gül, İl Temsilcisi Zeki Ekici ve sendikaya bağlı diğer iş kollarının başkanları ile bir araya gelerek işçilerin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ardından Kanser Savaş Derneği'ne geçen Gül, il temsilcisi Fahrettin Göze'den faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Dernekte ilk kez bir valiyi konuk ettiklerini dile getiren Göze, ilerleyen günlerde yapacakları etkinlikleri anlatarak Vali Gül'e kanser ile ilgili bir kitap takdim etti. Daha sonra Çelik-İş Sendikası Sivas Şubesi'ne geçen Gül, başkan Mustafa Erturhan ile bir süre görüşerek, ilimizde bu sektörde hizmet veren demir-çelik tesislerinin son durumu ve işçilerin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Bir süre önce göreve yeni atanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz ve il yönetimini de ziyaret eden Gül, daha önce siyasi partilere ziyaretlerde bulunduğunu ancak Sivas MHP teşkilatının yeni atanması üzerine iade-i ziyaret gerçekleştirdiklerini vurguladı. Sivas'ın lehine, milletin menfaatine olan konularda siyasi partilerin görüşlerine önem verdiklerini ifade eden Gül, yeni yönetime de çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneğini ziyaret eden Gül, Başkan Sami Arifer ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Vali Gül, tarihi Taşhan Çarşısı'nda da incelemelerde bulundu. Burada hizmet veren esnafı gezen ve sohbet eden Gül, çarşının sorunları hakkında bilgi aldı. Gezi ve temaslarını Türkiye Yardım Sevenler Derneği İl Temsilciliği ile sonlandıran Gül, Başkan Nihal Kangal ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Vali Gül'ü dernekte görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Kangal, "Buraya ilk kez bir vali geliyor. Çok teşekkür ederiz. Hanımefendi bizi ziyaret ediyor. Sizlerin ziyareti ile de mutlu olduk" dedi. Vali Gül ise derneğin, Sivas'ın en önemli ve dinamik sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ifade ederek, "Kendi işlerinizin ötesinde önemli sosyal faaliyetler gerçekleştiriyorsunuz. Çalışmalarınızı keyifle takip ediyoruz. Faaliyetlerinizden dolayı da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!