Vali Elban Ağrı'da göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Elban Ağrıda göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 10:35

Vali Elban Ağrı'da göreve başladı

Haberin Devamı

 

Oğuzhan HANÇER - Servet ARSLAN, AĞRI (DHA) - Vali Musa Işın'ın merkeze alınması ile bu göreve atanan Süleyman Elban, Ağrı'da göreve başladı.
Bilecik Valiliği görevinden Ağrı'ya Vali olarak atanan Süleyman Elban’ı Ahmedi Hani Havalimanında Vali Yardımcıları, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel ile protokol üyeleri karşıladı. Valilikte kurum müdürleri ile tanıştıktan sonra makamında bir açıklama yapan Vali Elban, şunları söyledi:
    "Ağrı Valisi olarak göreve başlıyorum. Rabbim inşallah utandırmaz ve göreve başladığımız bugünden itibaren anlımızın akıyla tamamlayacağımız güne kadar Ağrı ilimizde hizmet etmeye çalışacağız. İnsanı merkeze koyacağız. Yaptığımız bütün çalışmaların temel amacı insan olacak. İnsanımızın yararına olduğunu düşünmediğimiz ya da onlar için anlam ifade etmeyen işlerle değil onların arzu ettiği, onların faydasına olan, onların refahını, huzuru yükseltecek işler yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."
    Belediye Başkan vekilliği için henüz bir tebliğ olmadığına dikkati çeken Vali Elban, görevle ilgili tebliğ beklediklerini bildirdi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!