Vali Doğanay Camili'de incelemelerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Vali Doğanay Camilide incelemelerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 13:30

Vali Doğanay Camili'de incelemelerde bulundu

Haberin Devamı

BORÇKA(Artvin) (DHA) - Artvin Valisi Ömer Doğanay, Borçka ilçesine bağlı Camili Köyü’nde incelemeler yaptı, sorunları dinledi.

İl Garnizon Komutanı Piyade Albay Adnan Dinçsoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dursun Okur ve bazı daire amirleri ile birlikte bölgeye giden Vali Doğanay, yılın yaklaşık 6 ayı boyunca kar nedeniyle ulaşıma kapanan yaklaşık 50 kilometrelik Borçka-Camili karayolunda incelemelerde bulundu.
Kış mevsiminin gelmesiyle bölgedeki yoğun kar yağışının neden olduğu ulaşım sıkıntılarını gidermek amacıyla çalışan karayolları ekiplerini denetleyen Vali Doğanay, Kaymakam Örnek ile Karayolları 102. Şube Şefliği Camili Bakımevi Sorumlusu Mehmet Kocaman’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Camili Köyü’ndeki tarihi camide Cuma namazını kılan Vali Doğanay, ardından da Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerin sorunlarını dinledi. Öğle yemeğinde öğretmen ve öğrencilerle birlikte olan Vali Ömer Doğanay, okulda incelemelerde bulundu, öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

ÖĞRETMENLERE LOJMAN MÜJDESİ

Bölgedeki 6 köy muhtarının ve öğretmenlerin, lojman sorununu gündeme getirmesi üzerine en kısa sürede lojman yaptırılacağı sözünü veren Vali Doğanay, özellikle kalacak yer sorunu yaşayan öğretmenleri sevindirdi.

Okul ziyaretinden sonra da köy muhtarları, esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden ve sorunları dinleyen Vali Doğanay, son olarak da Gürcistan’a 100 metre mesafede bulunan Jandarma Karakolu ile Piyade Hudut Karakolu'na giderek askerlerle bir süre sohbet etti. Sınır güvenliği konusunda yetkili komutanlardan bilgi alan Vali Doğanay, geç saatlerde köyden ayrıldı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!