Vali Demirtaş'ın Ceyhan mesaisi

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaşın Ceyhan mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 14:28

Vali Demirtaş'ın Ceyhan mesaisi

Haberin Devamı

ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, ilçe gezileri kapsamında Ceyhan'a giderek inceleme ve temaslarda bulundu. 
Vali Demirtaş'ı Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, kamu kuruluşlarının temsilcileri ile yerel yöneticiler karşıladı. Vali Demirtaş, Kaymakam Ünlüsoy'dan ilçenin genel durumu, kamu yatırımları ve hizmetler hakkında bilgi aldı. Demirtaş, daha sonra Ceyhan Öğretmenevi'nde kamu kurumlarının yöneticileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların talep ve beklentilerini dinleyen Demirtaş, iletilen eksikliklerin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi. 
İlçe esnafını da ziyaret ederek sohbet eden Adana Valisi, Ceyhan programına Ticaret Odası ziyareti ile devam etti. Oda Başkanı Şeref Can ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Demirtaş'a özellikle enerji yatırımlarıyla dikkat çeken Ceyhan'ın ekonomik potansiyeli ve yeni yatırımlar hakkında bilgi verildi. Hazırlıkları devam eden Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi'nin de ele alındığı görüşmede konuşan Vali Demirtaş, Ceyhan'ın ekonomik açıdan hak ettiği konuma ulaşması için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini ifade etti. 
Vali Demirtaş, daha sonra sırasıyla yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, 24 derslikli Ceyhan Mesleki ve Teknik Lisesi ile Ceyhan Toplum Sağlığı Merkezi inşaatlarında incelemede bulundu. Demirtaş, inşaatların ihale şartnamelerinde öngörülen sürelerde tamamlanarak için yüklenici firma yetkililerinden gerekli duyarlılığın gösterilmesini istedi.

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!