Vali Demirtaş: Terör ve uyuşturucu ile etkin mücadele ediyoruz

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş: Terör ve uyuşturucu ile etkin mücadele ediyoruz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 15:42

Vali Demirtaş: Terör ve uyuşturucu ile etkin mücadele ediyoruz

Haberin Devamı

ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, kentte terör ve uyuşturucu ile mücadele konusunda 'etkin ve ciddi' çalışmalar yapıldığını söyledi.
Vali Demirtaş, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret etti. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Vali Demirtaş, çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu. Terör ve uyuşturucu konusundaki çalışmalarla ilgili bilgi veren Vali Demirtaş "Uyuşturucu ve terörle kaynağında mücadele ederseniz, ortaya çıkmasını da engellemiş olursunuz. Bu konuda Adana'da hayli yol alındı. Gençlerimizi terör ve uyuşturucu belasından uzak tutabilmek için elimizden gelen çabayı harcamaya devam edeceğiz" dedi.
Adana'nın kalkınması için kent dinamiklerinin bütünlük içerisinde harekete geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Demirtaş, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Çukurova'da 700 bin dekar alanda sulama yapabilecek çalışma yürüttüğünü hatırlattı. Vali Demirtaş "Bu proje hayata geçirildiğinde Adana tarımına büyük katkı sağlayacak. Önce İmamoğlu ilçemizde başlayacak, akabinde Ceyhan ve çevresini de kapsayacak olan sulama projesi tarımda brim alanda verimin artırılması bakımından büyük önem taşıyor" diye konuştu.
Başkan Esendemir de Vali Demirtaş'a ÇGC'nin tarihçesi ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette ÇGC Başkan Yardımcısı Sait Güleç, yönetim kurulu üyeleri Süreyya Uri Aksoy, Sefa Saygıdeğer ve Hüseyin Arat da hazır bulundu.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!