Vali Demirtaş : Adana'yı sporda da cazibe merkezi yapacağız

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş : Adanayı sporda da cazibe merkezi yapacağız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 14:19

Vali Demirtaş : Adana'yı sporda da cazibe merkezi yapacağız

Haberin Devamı

Adnan POYRAZ/ADANA (DHA) DÜNYA Offshore 225 Şampiyonası'nın yarın Seyhan Baraj Gölü'nde başlayacak ikinci ayağının tanıtım toplantısı Yelken Kulübü'nde yapılırken Adana Valisi Mahmut Demirtaş "Offshore yarışları için tüm hazırlıklar yapıldı. Adana olarak sahiplendiğimiz bu organizasyonun güzel geçmesi en büyük dileğimizdir" dedi.
Adana'da her alanda her ay bir etkinlik yaparak şehrin güzelliklerini Türkiye ile birlikte dünyaya göstereceklerini ifade eden Vali Demirtaş şöyle konuştu "Şehrimizde çok önemli tarih, kültür ve turizm mirası var. Adana'yı sporda da cazibe merkezi yapacağız. Hafta sonu yapılacak Offshore yarışları çok heyecanlı geçecek. Tüm Adanalıları yarışları izlemeleri için Seyhan Baraj Gölü'ne davet ediyorum."
Toplantı öncesinde ilgililerden uçan tekneler hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederken yarışmacılara da başarılar diledi.
YARIN SIRALAMA TURU
Tekneler organizasyonun ilk gününde yarın Adana Büyükşehir Belediyesi Sıralama Turları için Seyhan Baraj Gölüne inecek,  pazar günü de Adana Valiliği "Adana Grand Prix" için start alacak. Her iki yarışta saat 16.00'da başlayacak.
7 YIL ARADAN SONRA
Adanalılar uçan teknelerin Seyhan Baraj Gölü'ndeki performanslarını 7 yıl aradan sonra yenide izleyecekler. Yarışmalar 7 yıl önce 5 yıl üst üste Adana'da yapılmıştı.
AP(AP)26.5.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!