Vali Coşkun'dan Hasanbeyli ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Vali Coşkundan Hasanbeyli ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 13:32

Vali Coşkun'dan Hasanbeyli ziyareti

Haberin Devamı

OSMANİYE Vali Ömer Faruk Coşkun, Hasanbeyli ilçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Vali Coşkun, İlçe Kaymakam Vekili ve Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin’den ilçenin nüfus, ekonomik kaynakları, sağlık ve eğitim hizmetleri hakkında brifing aldı. Vali Coşkun’un ziyareti sırasında İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mesut Ovalı da bulundu.
Vali Coşkun, ardından Hasanbeyli İlçesi Özel Harekât Binası ve İlçe Halk Eğitim Merkezinde incelemede  bulundu. Yapımı devam eden Hasanbeyli Çok Programlı Anadolu Lisesi Atölye Binası inşaatını da gezen Vali Coşkun, devam eden çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mesut Ovalı’dan bilgi aldı.
Vali Coşkun, programının devamında Hasanbeyli Belediyesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca tarafından Vali Coşkun’a belediye hizmetleri hakkında bilgi verildi. Çarşı içinden yürüyerek ilçe esnafı ile sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Hasanbeyli ilçe sakinleri ile bir süre sohbet eden Coşkun, yanına gelen çocuklarla da yakından ilgilenerek, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Vali Ömer Faruk Coşkun’un Hasanbeyli ziyareti, DOĞAKA tarafından desteklenen ve çalışmaları Hasanbeyli Belediyesi tarafından yürütülmekte olan piknik ve mesire alanı incelemesi ile son buldu.

HASANBEYLİ (Osmaniye), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!