Vali Coşkun, öğrencilerle birlikte kahvaltı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Vali Coşkun, öğrencilerle birlikte kahvaltı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 10:29

Vali Coşkun, öğrencilerle birlikte kahvaltı yaptı

Haberin Devamı

OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci yurdunda kalan üniversitelilerle kahvaltıda bir araya geldi.
Programa Vali Coşkun'un yanı sıra Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı.
Yurdun yemekhanesinde düzenlenen kahvaltıda, Vali Ömer Faruk Coşkun, öğrencilerle üniversite ve yurt yaşamları hakkında sohbet etti. Yurt hakkında Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Oğuzhan Çetin'den bilgi alan Vali Coşkun, öğrencilere yaptığı konuşmada, "Sizler Türkiye'nin çeşitli illerinden kentimize gelerek öğretim hayatınızı Osmaniye'mizde geçireceksiniz. Bizlere ailelerinizin emanetisiniz. Amacımız sizlerin öğretim hayatlarınızda her türlü kolaylığı sağlayarak, zamanı geldiğinde Osmaniye'mizden güzel anılarla ayrılmanızı sağlamaktır. Yeni eğitim öğretim yılı hepinize hayırlı olsun" dedi. Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin nezih bir üniversite olduğunu ifade ederek, "Bugün yeni bir eğitim-öğretim dönemine başlıyorsunuz. Aranızda üniversiteye yeni başlayan arkadaşlarımız var. Sizlere başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum." diye konuştu. Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ifade ederek, ülkenin çok daha iyi yerlere gelmesinde en büyük görevin gençlere düştüğünü kaydetti.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!