Vali Civelek'ten Bodrum ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Vali Civelekten Bodrum ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 17:52

Vali Civelek'ten Bodrum ziyareti

Haberin Devamı

Nilüfer DEMİR/BODRUM (Muğla), (DHA)- MUĞLA Valisi Esengül Civelek, Bodrum İlçesi'nde protokolü ziyaret edip, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlarla sohbet etti.
Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Amir Çiçek'in yerine atanan ve 3 hafta önce Muğla'da göreve başlayan Vali Esengül Civelek, bir dizi ziyarette bulunmak için Bodrum'a geldi. İlk olarak Bodrum Kaymakamlığı'na gelen Vali Civelek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Civelek, Bodrum Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda kurum amirleri ile bir araya gelerek, Bodrum ve sorunları hakkında bilgi aldı. Civelek, Kaymakamlık anı defterini imzaladıktan sonra ayrıldı.
Bodrum Belediyesi'ne geçen Vali Civelek'e, ziyareti sırasında Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz eşlik etti. Vali Civelek, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon'dan ilçe hakkında bilgi alarak, yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Vali Civelek daha sonra Bodrum Kent Konseyi, Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Deniz Ticaret Odası Bodrum Temsilciliği'ni ziyaret etti. Vali Esengül Civelek, her gittiği ziyarette ise çiçeklerle karşılandı.
Öğle yemeği için İçmeler Mevkii'ndeki Bodrum Yelken Kafe'ye gelen Vali Civelek, burada, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Bodrum'da görev yapan kadın muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle de özel olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Civelek, Muğla'ya vali olarak atanmaktan onur ve gurur duyduğunu belirterek, "Muğla'ya hizmette sizlerle birlikte işbirliği güç birliği ve gönül birliği içinde öncelikle ilimize daha sonra ülkemizin gelişmesine kalkınmasına yerelden katkı sağlayacak şekilde başarılı çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum. Rabbim beni sizlere karşı utandırmasın. Aydınlık geleceğimiz için değerli çalışmaları bugünden itibaren bu toplantıyla gerçekleştirmeye başlamanın mutluluğunu hissediyorum. Bu yemeği bir çalışma yemeği ile değerlendirmek istedim ve çalışma arkadaşlarımla birlikte geldim. İletmek istediğiniz hususlara açığız" dedi.
Vali Civelek daha sonra Bodrum Ticaret Odası'na geçti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!