Vali Civelek: Roman çocuklarımızın düşleri en güzel şekilde gerçek olur

Güncelleme Tarihi:

Vali Civelek: Roman çocuklarımızın düşleri en güzel şekilde gerçek olur
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2017 14:24

Vali Civelek: Roman çocuklarımızın düşleri en güzel şekilde gerçek olur

Haberin Devamı

 

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)-KIRKLARELİ Valisi Esengül Civelek, "Roman çocuklarımızın düşleri en güzel şekilde gerçek olur"dedi.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 'Bir Roman Yazıyorum Düşüm, Gerçeğim' projesi kapsamında Kültür Merkezi'nde düzenlenen müzik dinletisi Programına katıldı. Halk oyunları gösterisiyle başlayan etkinlikte, öğrenciler, ritim ve trio gösterileriyle büyük beğeni topladı.Program, Sihirli Parmaklar Ritim grubu ve Büyülü Sesler Koro Grubu'nun seslendirdiği şarkılarla sona erdi. Vali Civelek, roman çocuklarının eğitimini önemsediklerini ve büyük bir aile olduklarını ifade etti. Projeyle roman çocukların topluma ve hayata hazırlandığını belirten Civelek, roman çocuklarına sosyal, kültürel ve sportif eğitimler verildiğini kaydetti. Projeyle çocukların yeteneklerinin de keşfedildiğini belirten Civelek, "Allah'tan niyaz ediyorum ki roman çocuklarımızın düşleri en güzel şekilde gerçek olur. Bu tür projeleri gönülden destekliyoruz" dedi.

Kırklareli Valiliği'nin öncüğünde Kırklareli Üniversitesi, İl Emniyet Müdürlüğü, ile kamu kuruluşlarının işbirliği içinde gerçekleşen, 'Bir Roman Yazıyorum Düşüm, Gerçeğim' projesi ile dezavantajlı gruptaki roman öğrencilerin eğitimine etkin bir şekilde kazandırılması, kültürel sosyal ve sportif aktiviteler içeren faaliyetlerle öğrencilerin sosyal uyum ve başarılarının arttırılması, yeteneklerinin açığa çıkarılması, sağlıklı, mutlu, nitelikli bireyler yetiştirilmesi hedefleniyor. Düzenlenen etkinliğe; Vali Esengül Civelek'in yanı sıra, 55'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Mustafa Barut , Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!