Vali Çiftçi, devlet hastanelerini inceledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Çiftçi, devlet hastanelerini inceledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 13:33

Vali Çiftçi, devlet hastanelerini inceledi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ,(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ Valisi Orhan Çiftçi, Babaeski, Lüleburgaz ve Kırklareli  Devlet Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Vali Orhan Çiftçi Babaeski İlçesini ziyaret ederek, eski devlet hastanesi alanında ve yeni yapılan devlet hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastane ziyaretinin yanı sıra Vali Orhan Çiftçi, bölgedeki eczaneleri de gezerek eczacılarla sohbet etti. Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit’in eşliğinde Vali Çiftçi, Babaeski Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, tedavi gören hastalarla sohbet ederek 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Vali Çiftçi daha sonra, Lüleburgaz ilçesindeki devlet hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile yapımı süren 300 yataklı Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Vali Çiftçi’ye burada İlçe Kaymakamı Mustafa Kaya eşlik etti.

Vali Çiftçi, son olarak 250 Yataklı Kırklareli Devlet Hastanesini ziyaret etti. Vali Çiftçi burada hastaneyi gezerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Çiftçi, İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit ve beraberindekiler, hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret ederek sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!