Vali Çakacak’tan Başsavcı Yıldırım'a veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Vali Çakacak’tan Başsavcı Yıldırıma veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 13:38

Vali Çakacak’tan Başsavcı Yıldırım'a veda yemeği

Haberin Devamı

MERSİN Vali Özdemir Çakacak, Cumhuriyet Başsavcılığından, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesi ile Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına atanan Mustafa Yıldırım onuruna veda yemeği verdi.
Adnan Menderes Bulvarı'nda bir restoranda düzenlenen yemeğe Vali Çakacak ve Başsavcı Yıldırım’ın yanı sıra, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hakan Kuzu, Baro Başkanı Ali Er, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca katıldı.
Yemekte konuşan Vali Çakacak, ''İlimizde görev yaptığı süre içerisinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı Başsavcı Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra yürütecek olduğu Yargıtay Cumhuiyet Savcılığı görevinde de bu başarılarının devam edeceğine olan inancım tamdır'' dedi.
Başsavcı Yıldırım ise Mersin'deki görev süresi boyunca kendisine verdiği desteklerden dolayı Vali Çakacak'a teşekkür etti.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!