Vali Çakacak, vatandaşları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Çakacak, vatandaşları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 12:10

Vali Çakacak, vatandaşları dinledi

Haberin Devamı

MERSİN Valisi Özdemir Çakacak, merkez Mezitli İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Vali Özdemir Çakacak, Bozön Mahallesi Belen mevkiinde vatandaşlarla buluştu. Mezitli Kaymakamı Emin Sait Karahaliloğlu ve Bozön Mahalle Muhtarı Veli Göknur tarafından karşılanan Vali Çakacak’a Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca eşlik etti.
Çakacak, çevre mahallelerin muhtarlarının da aralarında bulunduğu vatandaşlarla sohbet ederek, "Bugün kamu kurum ve kuruluş müdürlerimizle birlikte size misafir olmaya, sohbet etmeye, sorun ve taleplerinizi dinlemeye geldik" dedi.
Türk milletinin birlik, beraberlik ve kardeşliği konusunda ne kadar hassas olduğunu en son 15 Temmuz gecesi iç ve dış tüm düşmanlara ispatladığına dikkat çeken Çakacak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara inen vatandaşların milletine, devletine ve milli iradesine sahip çıktığını dile getirdi. Konuşmasında komşu ülkelerde yaşanan sıkıntılara da değinen Vali Çakacak, şunları kaydetti:
"Türk Milleti olarak inancımız, tarihimiz ve kültürümüz gereği dünyanın neresinde olursa olsun zorda olana yardım etmek bizim en önemli özelliklerimizden biridir. İşte tam da bu duygularla Mersinli vatandaşlarımız şu an ilimizde iki yüz bine yakın Suriye vatandaşını misafir ediyor."
Vali Çakacak daha sonra vatandaşlara söz vererek, sorun ve taleplerini dinledi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!