Vali Çakacak: Gençleri korumalıyız

Güncelleme Tarihi:

Vali Çakacak: Gençleri korumalıyız
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 17:49

Vali Çakacak: Gençleri korumalıyız

Haberin Devamı

MERSİN Valisi Özdemir Çakacak, gençlerin başta uyuşturucu bağımlılığı olmak üzere tüm kötü alışkanlıklardan koruması gerektiğini söyledi.
Uyuşturucu ile Mücadelede İller Arası Bilgi Paylaşımı Toplantısı Mersin’de başladı. İki gün sürecek olan toplantıya Vali Özdemir Çakacak, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Çetin Oktay Kaldırım ve Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Daire Başkanı Dr. Sertaç Polat ile İçişleri, Sağlık, Gençlik ve Spor, Adalet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Aile ve Sosyal Politikalar, Gümrük ve Ticaret Bakanlıkları Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu ve Mücadele Teknik Kurulu üyeleri, Eskişehir, Hatay, Konya, Malatya, Osmaniye, Mersin Vali Yardımcıları, Halk Sağlığı Müdürleri ve diğer ilgililer katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Özdemir Çakacak, madde kullanımının sadece bireyleri değil, toplumun tamamını tehdit eden uluslararası boyutta önemli bir sorun olduğunu söyledi. Çakacak, gençler arasında madde kullanım yaşının her geçen gün düştüğünü ve bunun da toplumsal bir tehdit oluşturmaya başladığını belirterek, "İnsanlarımızı, milletimizi ve ülkemizin geleceğini korumak ve yarınlarımızı garanti altına almak için gençlerimizi başta uyuşturucu bağımlılığı olmak üzere tüm kötü alışkanlıklardan korumalıyız" dedi.
İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Çetin Oktay Kaldırım, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Daire Başkanı Dr. Sertaç Polat’ın konuşmalarının ardından ilk oturuma geçildi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!