Vali Bilmez, Göle’deki etkinliklere katıldı

Güncelleme Tarihi:

Vali Bilmez, Göle’deki etkinliklere katıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2017 13:43

Vali Bilmez, Göle’deki etkinliklere katıldı

Haberin Devamı

Deniz BAŞLI / ARDAHAN, (DHA)- Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Göle ilçesinde çeşitli etkinliklere, temel atma törelerine ve açılışlara katıldı.
      Vali Mehmet Emin Bilmez, beraberinde Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Göle Kaymakamı Zafer Oktay ve Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu ile Göle Kayak Merkezinin ve Beykoz Belediyesi tarafından kardeş belediye uygulaması kapsamında yapılacak olan Göle Otogarının temel atma törenine katıldı. Temel atma törenlerinden sonra Vali Bilmez, yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi ve Şehit Tayfur Hançer İlkokulun açılışını gerçekleştirdi.
    Gençlik merkezinin açılışını yapan Vali Bilmez, daha sonra okul açılışında konuştu. Bilmez, “Bu okulda şehidimizin isminin var olduğu sürece bu okulumuzu yaşatacağız. Bu ülkede şehitler var olduğu sürece birlik ve beraberliğimiz bozulmayacaktır. Bu bölgedeki insanlarımız tarih boyunca bütün farklılıklarıyla yaşamış, hiç kimse etnik yapısından ve renginden dolayı dışlanmamıştır. Bu birliğimizi ve beraberliğimizi Allah’ın izniyle hiç kimse bozamayacaktır. Bu bölgemizin tek kurtuluşu eğitimden geçmektedir. Göç ederek, başka yerlerde iş arayarak geçici sorunlarımızı çözebiliriz ama kalıcı sorunlarımızı; çocuklarımıza modern, çağdaş ve ahlaki değerlerle bezenmiş bir eğitim vermedikçe sorunlarımızın kalıcı olarak çözülemeyeceğini bilmenizi istiyorum" diye konuştu.
    Göle Kayak Merkezi ve Göle Otogarının temelini atan, Gençlik Merkezi ve Şehit Tayfur Hançer İlkokulunun açılışını yapan Vali Bilmez, Özel İdarenin eski şantiye alanında hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılacak olan caminin de temel atma törenine katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!