Vali Bektaş'dan okul ve ek tesis denetimi

Güncelleme Tarihi:

Vali Bektaşdan okul ve ek tesis denetimi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2017 10:52

Vali Bektaş'dan okul ve ek tesis denetimi

Haberin Devamı

Muhammet KAÇAR/RİZE, (DHA) - RİZE Valisi Erdoğan Bektaş, Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi ile sosyal tesislerinde incelemelerde bulundu.

Vali Erdoğan Bektaş, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Hamdi Yılmaz ve diğer yetkililer ile birlikte Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmet binası, sosyal tesis hizmet binası ve yurt binası inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmaları değerlendiren Vali Erdoğan Bektaş, Anadolu İmam Hatip Lisesi projesinin toplam 26 bin 380 metre kare alan üzerinde inşa edildiğini belirterek 64 derslikten oluşan proje içerisinde sosyal tesis hizmet binası ve160 yatak kapasiteli yurt binası bulunduğunu söyledi.

Rize’de 283 eğitim kurumunda, 4.766 öğretmen ve yaklaşık 61 bin öğrenci ile eğitim öğretimin başladığını ifade eden Vali Erdoğan Bektaş, şöyle dedi:

"Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkan sunabilirsek, hızlı değişim ve dönüşümlerin yaşandığı bu çağda, ülkemizin geleceği de o güvenle bakabiliriz. İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Bu neslin yetiştirilmesinde en büyük pay sahibi fedakar öğretmenlerimizdir. Başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, değerli öğretmenlerimize başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum. Eğitim döneminin Rize’ye hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!