Vali Azizoğlu'nun konuğu Müsteşar Yazıcı

Güncelleme Tarihi:

Vali Azizoğlunun konuğu Müsteşar Yazıcı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 14:59

Vali Azizoğlu'nun konuğu Müsteşar Yazıcı

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret Yazıcı, Vali Seyfettin Azizoğlu ile bir süre görüştü.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret Yazıcı, Vali Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti. Beraberinde Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Salih Çelik, Karantina Daire Başkanı Özkan Türkyılmaz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar ile birlikte Vali Azizoğlu'nu ziyaret eden Müsteşar Yazıcı, Erzurum'un yetiştirici bölge olarak ilan edildiğini hatırlattı. Yazıcı, "Burada doğan her buzağı 4'üncü aya geldiğinde 750 TL destek vereceğiz. Ayrıca hayvan alımı ve ahır konusunda desteklerimizi vereceğiz. Erzurum'u tam bir hayvancılık üssüne dönüştüreceğiz" dedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu ise Erzurum'un hayvancılık konusunda Doğu Anadolu'da merkezi bir konumda olduğunu söyledi. Vali Azizoğlu, "Erzurum'daki her gelişme ve kalkınma hamlesi çevresindeki illere de olumlu noktada sirayet ediyor. Erzurum bu yönüyle bulunduğu bölgenin hayvancılık merkezidir. Burada hayvancılığın gelişmesi bölgede ki diğer illerde de hayvancılığın gelişmesine vesile olacak" diye konuştu.

Ziyaret anısına Vali Azizoğlu, Müsteşar Yazıcı'ya Oltu Taşı tespih hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!